Categories:Tiesitkö hunajasta and Tilalla tapahtuu

Voi hyvin –hunajatuubille uusi design

Voi hyvin –hunajatuubin ulkoasu uudistui. Designuudistus piti ensisijaisesti tehdä siksi, että olemme hankkineet uuden pakkauskoneen, joka tarvitsee optisen tunnisteen eli pienen mustan täplän tuubin yläreunaan. Tämän merkin avulla pakkauskone tunnistaa kumpi puoli on pakkauksen etupuoli ja kumpi sen takapuoli. Koska pienikin uudistus pakkauksessa vaatii uusien painolaattojen tekemisen, päätimme päivittää ulkonäköä muutenkin.

Voi hyvin –hunajan ilme muuttui uuden logon ja fonttien myötä lämpimään ja iloiseen suuntaan, mutta raikas värimaailma sekä tuttu kukkakuvio säilyvät ennallaan. Ja tietysti myös pakkauksen sisältö eli korkealaatuinen ja hyvänmakuinen luomuhunaja. Designmuutoksen takana on tuttu yhteistyökumppanimme Molly Conley.

Bongaa kaupan hyllyltä oranssina hehkuva uusi pakkaus.

Mitäs tykkäätte?

2 Comments
  1. Mumma says:

    Tuo muovituubi luomuhunajassa vähän tuntuu epäekologiselta. Eikö olisi parempi pitäytyä vaan kartonkipohjaiseen materiaaliin, että olisi uskottava. Vai onko se jotain hajoavaa materiaalia?

  2. marja says:

    Kiitos kommentista! Puristettavat hunajapakkaukset ovat suosittuja ja siksi meilläkin on sellainen kartonkipurkin rinnalla. Toivomme kovasti, että muovituubin tilalle kehitetään kartongista tms. vastaava tuote mahdollisimman pian!

KIRJOITA KOMMENTTI

You must be logged in to post a comment.