honey_product_page_image1

Voi hyvin –hunaja on hyvänmakuista ja laadukasta luomuhunajaa, joka tuotetaan Komppa-Seppälän luomutilalla Jyväskylän Korpilahdella Keski-Suomessa.

Luonnollinen ja puhdas maku

Voi hyvin –hunajan hyvä maku on peräisin metsien kukista – metsävadelmasta, mustikasta, puolukasta sekä maitohorsmasta. Monipuolisen kukkacocktailin ansiosta Voi hyvin –hunajan maku on lempeä ja täyteläinen.

Samettimaisen sileää ja pehmeää

Voi hyvin -hunaja on koostumukseltaan erittäin pehmeää ja hienokiteistä. Vaivaamme hunajaa huolellisesti kiteytymisen aikana, jolloin hunajan rakenteesta tulee pehmeää ja samettimaisen sileää. Hienokiteisyys saa aikaan hunajan vaalean värin, sillä mikroskooppisen pienet kiteet heijastavat valoa enemmän kuin suuret kiteet. Kiteytyneen hunajan rakenne pysyy muuttumattomana ja se ei enää kovetu. Voi hyvin -hunaja pysyy pehmeänä ja notkeana parasta ennen – päivään saakka. Voi hyvin -hunajaa ei iskukuumenneta juoksevaksi, joten siinä on tallella kaikki hunajan hyvät ominaisuudet.

Sisältää runsaasti siitepölyä

Voi hyvin –hunajan siitepölypitoisuus on erittäin korkea, sillä tuotantoprosessissamme hunajan joukkoon sekoittuu tavanomaista runsaammin siitepölyä. Voi hyvin –hunajaa ei suodateta, joten siitepölykin on hunajassa mukana.

Valvottua luomutuotantoa

Voi hyvin – hunaja on luonnonmukaisesti tuotettua ja sen valmistusta valvoo Evira eli Elintarviketurvallisuusvirasto vähintään kerran vuodessa tapahtuvilla tilakäynneillä.

Kätevät pakkaukset

Voi hyvin –hunajaa on saatavilla kahdessa erilaisessa pakkauksessa, joista voit valita itsellesi sopivan. Kartonkipakkaus on perinteinen ja ekologinen ja hunaja on pehmeää ja helposti lusikoitavaa. Hunaja ei valu ja sitä on helppo annostella siististi lusikalla, sopii erinomaisesti esimerkiksi lämpimiin juomiin.
Puristettavassa tuubi on pehmeää valuvaa hunajaa. Tuubi on supernäppärä pakkaus hunajan annosteluun esimerkiksi jugurtin tai marjojen päälle.
Valitse suosikkisi käyttömieltymystesi mukaan!